Seminar kekeluargaan Baitul Muslim - Siti Sarah, Mohamad Rajimi
Seramai 80 orang peserta dalam kalangan warga Universiti Malaysia Pahang (UMP), ARKIB Negara Malaysia Negeri Pahang dan agensi lain mengikuti Seminar Baitul Muslim 2017 yang diadakan di Auditorium ARKIB Negara Malaysia Negeri Pahang.