Mobiliti Hijau Alam UMP bersama masyarakat Jawa Barat - Abdul Rahman, Ahmad (2017)
Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) tahun akhir mengikuti program OISCA Sukabumi Mobiliti Hijau Alam "See Green, See Life" anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) dengan kerjasama Organization for Industrial, Spiritual and Cultural Advancement (OISCA) International, Jepun dan OISCA Training Centre (TC) Sukabumi dan SDN 5 Karang Tengah, Jawa Barat, Indonesia.