Program Mobiliti Asean suntik minat sains dan teknologi - Norazielawati, Romli (2017)
Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Mekanikal, Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik dan Fakulti Kejuruteraan Pembuatan menjayakan Program Mobiliti Asean Pelajar Tahun Akhir 2017 di Bandung, Indonesia baru-baru ini. Bertemakan ‘We Rise By Lifting Others’, program bertujuan memupuk minat bidang Sains dan Teknologi dalam kalangan anak-anak yatim piatu di Panti Asuhan Al Amin, Bandung.