Malam Anugerah Akademik rai graduan pascasiswazah - Ahmad Zarif, Ahmad Fauzi (2017)
Institut Pengajian Siswazah (IPS) dengan kerjasama Persatuan Pascasiswazah (PGA) menganjurkan Malam Anugerah Akademik dan Apresiasi memberi penghargaan kepada graduan pascasiswazah yang cemerlang dalam akademik, kokurikulum dan aktiviti kemasyarakatan sepanjang melanjutkan pengajian sarjana dan doktor falsafah di Universiti Malaysia Pahang (UMP). Hadir menyampaikan anugerah Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa), Profesor Dato’ Ts. Dr. Rosli Mohd Yunus yang turut dihadiri Dekan Institut Pengajian Siswazah UMP, Profesor Dato’ Dr. Hasnah Haron.