UMP luas jaringan kerjasama bersama IS:Link - Nor Hidayah, Mohamad (2017)
Fakulti Sistem Komputer & Kejuruteraan Perisian (FSKKP) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani perjanjian persefahaman (MoU) bersama pihak IS:Link bagi meluaskan lagi jalinan kerjasama terutamanya dalam bidang akademik di peringkat antarabangsa.