Dua beradik anak pemandu lori kongsi pentas konvokesyen - Nor Hidayah, Mohamad (2017)
Menjadi kenangan manis buat pasangan adik- beradik ini apabila berkongsi pentas dalam sidang keempat di Majlis Konvokesyen Kali ke-12 yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP Gambang hari ini.