Empat graduan terima Anugerah Kecemerlangan Dwiijazah VDI Karlsruhe - UMP, PNC (2017)
Dua graduan Sarjana Muda (Kepujian) Mekatronik (Program Kerjasama dengan Karlsruhe University Of Applied Sciences Jerman) iaitu Kong Zhung Jie dan Usamah Shamsuddin graduan Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Mekatronik program kerjasama dengan Karlsruhe University Of Applied Science Jerman (HSKA) menerima Anugerah Kecemerlangan Dwiijazah German Engineers (VDI Karlsruhe) yang diperkenalkan masuk tahun kedua sempena Majlis Konvokesyen Kali Ke-12 pada kali ini.