Anak peneroka Felda antara graduan cemerlang - Nur Laila, Afandi (2017)
Anak peneroka Felda antara graduan cemerlang menerima Anugerah Kecemerlangan Yayasan Pahang sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) kali ke-12.