Cemerlang akademik seiring kokurikulum Chang Ying Shi cemerlang - Norhidayah, Mohamad (2017)
Chang Ying Shi, pelajar Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli dipilih sebagai penerima Anugerah Naib Canselor pada Majlis Konvokesyen Ke-12 Universiti Malaysia Pahang yang berlangsung selama tiga hari mulai 18 hingga 20 November 2017.