Foo Weng Kar dan Siti Rahmah terima Anugerah Pelajaran Diraja - Safriza, Baharuddin (2017)
Berpegang dengan pepatah, “Kasih ibu sampai ke syurga, kasih ayah sepanjang masa,” menjadikan ibu bapanya sebagai pembakar semangat Foo Weng Kar kekal cemerlang apabila menerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) pada Majlis Konvokesyen Ke-12 Universiti Malaysia Pahang (UMP hari ini.