Aktif teater bukan halangan Nurnajat raih Anugerah Prihatin Puspanita - Norhidayah, Mohamad (2017)
Penerima Anugerah Puspanita pada Majlis Konvokesyen Ke-12 Universiti Malaysia Pahang (UMP), Nurnajat Nadira Abdul Rahman, 24 menjadikan sokongan ibu bapanya sebagai pembakar semangat dalam mengejar impian.