Lumpuh bukan penghalang untuk hadir terima diploma - Shalfarina, Shahriman (2017)
Kegigihan seorang pesakit angin ahmar untuk hadir menerima segulung Diploma pada Majlis Konvokesyen ke 12 Universiti Malaysia Pahang (UMP), semalam, meruntun hati orang ramai.