Ekspoconvo’17 UMP dinanti tampil meriah - Norhidayah, Mohamad (2017)
Majlis Perasmian Ekspoconvo’17 bersempena dengan Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke-12 UMP disambut meriah warga kampus dan orang ramai yang membanjiri Dataran Canseleri UMP Kampus Gambang.