Ibu sebak terima Ijazah Anumerta UMP - Shalfarina, Shahriman (2017)
Seorang ibu sebak apabila menerima Ijazah Anumerta anaknya pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang hari ini. Ijazah berkenaan dianugerahkan kepada mendiang Kamalanathan A/L Narayanan graduan Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Kimia yang meninggal dunia akibat kemalangan di Kuala Krai.