Pemangku Raja Pahang dianugerah Ijazah Kehormat UMP - UMP, PNC (2017)
Pemangku Raja Pahang Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tengku Mahkota Tengku Abdullah AlHaj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah hari ini dianugerahkan Ijazah Kehormat Doktor Pengurusan dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UM) Kali Ke-12 hari ini.