Perpustakaan Digital UMP operasi 24 jam - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Perpustakaan Digital untuk terus menggalakkan dan memupuk minat membaca dalam kalangan warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan masyarakat setempat.