Penyelidik UMP raih 2 pingat emas dan 1 pingat perak dalam Pameran IENA Jerman - Muhammad Nasiruddin, Mansor (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus melakar kejayaan dengan meraih dua pingat emas dan satu pingat perak daripada 3 projek penyelidikan yang dipertandingkan dalam pameran antarabangsa International Exhibition Ideas - Inventions - New Products (IENA 2017) yang diadakan di Nuremberg, Jerman baru-baru ini.