Awani Rangers UMP suntik bakat mahasiswa dalam pemberitaan - Nur Laila, Afandi (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama pihak Astro Awani mengadakan Bengkel Awani Rangers UMP bagi mencari dan melatih bakat baharu mahasiswa dalam bidang pengacaraan dan pemberitaan sebagai salah satu aktiviti dalam menjenamakan universiti.