Larian LED Dance Music menjelang penganjuran FINOG 2018 - Nur Laila, Afandi (2017)
Lebih 1000 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program Larian LED Dance Music (LDM) anjuran Eco Green Innovation Technology Society (Eco-Tech) dengan kerjasama Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dalam usaha menyokong teknologi hijau dan kesedaran budaya inovasi dan kreativiti bersempena penganjuran International Festival of Innovation on Green Technology (iFINOG2018) yang bakal berlangsung pada 13 hingga 15 April tahun hadapan.