Mahasiswa beri sokongan padu terhadap aspirasi TN50 - Shaza Akmalina, Badrul Kamal; Tengku Nadzirah, Tengku Majani; Awani Rangers, UMP (2017)
Lebih 4000 generasi muda dalam kalangan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan institusi pengajian tinggi (IPT) khususnya di Pantai Timur memberi sokongan padu dalam menyampaikan aspirasi mereka dalam Dialog Transformasi Nasional 50 (TN50) yang berlangsung di Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Gambang.