Dengar pandangan orang muda - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Semua pandangan dan aspirasi mahasiswa berkaitan sekolah satu aliran, pendidikan percuma, masalah kesihatan mental membabitkan golongan belia, perpaduan antara kaum dan pendidikan seimbang akan diambil kira kerajaan dalam membentuk dasar-dasar baharu kerajaan menjelang 2050.