Lebih 1 tan ikan dilepaskan untuk buruan pemancing di Tasik UMP - UMP, PNC (2017)
Sebanyak 1 tan ikan dilepaskan ke Tasik Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Pekan yang bakal menjadi tumpuan pemancing dalam Pertandingan Memancing Terbuka sempena Expokonvo UMP ini akan diadakan pada 11 November ini menjelangnya Majlis Konvokesyen UMP pada minggu hadapan. Sumbangan ikan Keli dan Patin adalah tajaan UMP EcoPest Sdn. Bhd (EcoPest) yang terkenal dengan produk Pisoptera yang merupakan umpan tiruan membasmi anai-anai dan Pest Killa dalam menangani masalah serangga perosak.