Mahu Malaysia bebas buli siber - Shahrulanoor, Ishak (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Golongan mahasiswa ingin melihat negara ini bebas daripada perlakuan buli di laman media sosial yang dipercayai didorong masalah kesihatan mental.