Jom sertai Fun Run 5km UMP - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Fun Run 5km sempena Pesta Konvokesyen 2017 universiti itu yang akan diadakan pada 12 November ini di Pusat Aktiviti Pelajar UMP, Kuantan, Pahang.