Kabinet MPP Sesi 2017/2018 pikul amanah mandat - Basir, Zahrom (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Universiti awam (UA) seluruh negara sudah mengadakan pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Sesi 2017/2018, baru-baru ini, sekali gus membentuk 'kabinet' mahasiswa di kampus masing-masing.