Santai seni buka tirai expokonvo UMP 2017 - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
SERAMAI 160 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) mempamerkan bakat masing-masing sempena program Santai Seni anjuran Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP dan Majlis Daerah Pekan di Dataran Pekan dekat sini baru-baru ini.