Hadiah lumayan menanti kaki pancing - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
BERITA baik kepada kaki pancing, Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Pertandingan Memancing Terbuka 2017 pada 11 November ini di Tasik UMP bersempena Majlis Konvokesyen UMP kali-12 di kampus Gambang, Kuantan, Pahang pada 17 hingga 19 November ini.