UMP Advanced tawar ijazah sarjana muda sepenuh masa - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui anak syarikatnya UMP Advanced bakal menawarkan program ijazah sarjana muda sepenuh masa kemasukan khas bagi pengambilan Februari 2018.