UMP raih Anugerah Khas - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dinobatkan penerima Anugerah Khas Alam Sekitar sempena Sambutan Hari Alam Sekitar Peringkat negeri Pahang 2017 atas sumbangan universiti ini dalam pengurusan alam sekitar dengan cemerlang.