Santai Seni Warisan meriah buka tirai Expokonvo UMP - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjayakan program Santai Seni Warisan yang dianjurkan Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP dan Majlis Daerah Pekan yang berlangsung di Dataran Pekan baru-baru ini dengan menampilkan pelbagai persembahan tarian dan nyanyian serta acara permainan tradisional Melayu dan Borneo buat komuniti di Pekan.