Buku Mandarin For All menang Anugerah Khas - Shalfarina, Shahriman (2017)
Buku Mandarin For All terbitan Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) memenangi pingat emas dan anugerah khas dalam Pameran Penyelidikan ‘British Invention Show’, di London baru-baru ini. Buku tulisan Guru Bahasa dari Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK), Yong Ying Mei ini adalah sebagai persediaan bagi menduduki ujian Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) yang dilengkapi dengan penggunaan teknologi pendidikan iaitu pengimbas semak kod QR untuk audio.