UMP terima tiga bot kayuh - Mohamad Shofi, Mat Is (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) menerima tiga bot kayuh baru-baru ini bagi membantu usaha menjadikan universiti berkenaan sebagai pusat pelancongan pendidikan.