Ashwin harumkan nama UMP, Malaysia - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PELAJAR Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengharumkan nama negara apabila dinobatkan sebagai juara Pertandingan Tesis Tiga Minit (3MT) Asia-Pacific dengan menewaskan 55 peserta lain dari seluruh dunia termasuk Australia dan New Zealand.