Kempen satu rumah satu kebun - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN- Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Taman Mutiara Perdana Sungai Karang Darat dengan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan kempen kesedaran alam sekitar dengan menganjurkan aktiviti satu rumah satu kebun yang pertama di negara ini.