Sukarelawan teruskan inisiatif bantu penduduk Kampung Ulu Tual - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kuala Lipis: Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) melaksanakan aktiviti kesukarelawan Nanum Village: A Community Sharing Programme bagi membantu penduduk Kampung Ulu Tual di sini.