Bantu promosikan pelancongan - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN- Tourism Pahang mengalu-alukan penglibatan mahasiswa antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai sukarelawan dalam setiap program promosi pelancongan yang dijalankan di negeri ini.