Ekspokonvo medan promosi UMP - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 29 Okt.- Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus memberi kepercayaan kepada mahasiswanya untuk mengelolakan penganjuran Ekspokonvo dengan diterajui oleh Majlis Perwakilan Pelajar UMP bagi memeriahkan majlis konvokesyen universiti berkenaan yang dijadual bermula 18 November ini.