Pemangkin UMP - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Lima penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengharumkan nama pusat pengajian itu apabila meraih lima pingat emas dan empat anugerah khas inovasi pada Pameran Penyelidikan British Invention Show (BIS) 2017, Sabtu lalu.