UMP budayakan integriti elak rasuah - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PENUBUHAN Sekretariat Pencegahan Rasuah Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang dinaungi oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sejak 2008 merupakan inisiatif membudayakan integriti dalam kalangan mahasiswa dan kakitangan universiti itu.