UMP budayakan cegah rasuah - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PEKAN - Penubuhan Sekretariat Pencegahan Rasuah di kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) merupakan usaha pembudayaan integriti di kalangan mahasiswa dan kakitangan UMP.