Oligowell-Inulin Complex - Muhammad Nasiruddin, Mansor (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) raih kejayaan 100 peratus apabila dianugerahkan enam pingat emas, dua pingat perak dan tujuh pingat gangsa dalam Persidangan dan Ekspo Ciptaan Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa (Pecipta) 2017 di Stadium Tertutup Kompleks Sukan Negeri Gong Badak, Kuala Nerus, Terengganu, baru-baru ini.