UMP diiktiraf terbaik - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus meningkat dalam menghasilkan penyelidikan dan inovasi berimpak tinggi apabila berjaya meraih kejayaan demi kejayaan dalam negara dan di peringkat antarabangsa.