Fiesta UMP pamer budaya, juadah luar - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 24 Okt. - Penganjuran Fiesta Antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2017 bermula Jumaat ini di Kompleks Sukan UMP Gambang, dekat sini bukan sahaja melibatkan penyertaan dalam kalangan mahasiswa dan staf antarabangsa universiti berkenaan malah penduduk setempat.