Fiesta Antarabangsa UMP tonjol keunikan - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Penganjuran Program International Fiesta 2017 bertemakan "Communitizing Internationalization' bermula Jumaat ini di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Gambang bakal menonjolkan keunikan budaya dan juadah dari 33 negara.