UMP hasilkan sanitizer daun sireh - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN- Sekumpulan penyelidik dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menghasilkan cecair pembunuh kuman atau sanitizer daripada daun sireh.