Kerjasama jual produk dihasilkan banduan - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Jabatan Penjara dalam usaha membangunkan pengurusan pemasaran produk yang dihasilkan banduan di bawah jenama MyPride.