Pelajar UMP wakili Asia-Pasifik - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Pelajar Ijazah Kedoktoran (PhD) Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (FKKSA), Ashwin Charles Benedict. 32, bakal menyertai Pertandingan Falling Wall Labs 2017 di Berlin, Jerman.