50 graduan sertai PLKI-ECRL - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 10 Okt. - Seramai 50 graduan dari seluruh negara dipilih menyertai Program Latihan Kemahiran Industri Projek Landasan Rel Pantai Timur (PLKI-ECRL) kendalian Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi meningkatkan kemahiran serta pengalaman dalam industri rel di negara ini.