Bangunkan sistem daftar graduan - Shahrulanoor, Ishak; Mohd. Hafizi, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Semua institusi pengajian tinggi (IPT) di seluruh negara harus segera membangunkan sistem semakan daftar graduan secara online bagi membolehkan sebarang cubaan menggunakan cetakan palsu sijil dan ijazah dapat dikesan dengan mudah.