Belia perlu kongsi pandangan guna saluran betul - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Golongan muda, khususnya penuntut IPT disaran untuk terus menyalurkan dan berkongsi pandangan mereka terhadap kerajaan.